ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ

 
 
 
Ο χειρουργός ορθοπεδικός Πασχάλης Κ. Πάγκος εξειδικεύεται στις παρακάτω περιπτώσεις Ελάχιστης Επεμβατικής Χειρουργικής:

  • Ολική αρθροπλαστική ισχίου:
Είναι μια συνηθισμένη ορθοπαιδική επέμβαση ως θεραπεία της προχωρημένης αρθρίτιδας του ισχίου.Η αντικατάσταση του φθαρμένου ισχίου με μία πρόθεση ανακουφίζει τον ασθενή από τον πόνο και βελτιώνει την κινητικότητά του ώστε να μπορεί να επανέλθει στις καθημερινές δραστηριότητες.Διαρκεί συνήθως 1-2 ώρες και η νοσηλεία του ασθενή στην κλινική κυμαίνεται από 3-5 ημέρες.Η επιστροφή στην εργασία επιτυγχάνεται σε διάστημα 2-3 μηνών ωστόσο ποικίλει από ασθενή σε ασθενή.
 
  • Ολική αρθροπλαστική γόνατος
Πρόκειται για χειρουργική επέμβαση όπου αντικαθιστάται η άρθρωση του γόνατος με μεταλλικά και πλαστικά εμφυτεύματα. Διαρκεί συνήθως 1 με 2 ώρες και η παραμονή του ασθενή στην κλινική κυμαίνεται από 3 έως 5 ημέρες.Η επιστροφή στην εργασία του ασθενούς, επειδή κάθε περιστατικό είναι ξεχωριστό και ποικίλει γίνεται πάντα σύμφωνα με τις υποδείξεις του θεράποντα ιατρού.Συνήθως κυμαίνεται από 2 έως 3 μήνες.
 
  • Ολική αρθροπλαστική ώμου
Είναι μια εξειδικευμένη επέμβαση κατά την οποία πραγματοποιείται η αντικατάσταση της κατεστραμμένης άρθρωσης με εμφυτεύματα εξελιγμένης τεχνολογίας με στόχο την ανώδυνη ... Διαβάστε περισσότερα